Strippenkaart

Je kunt me niet alleen inhuren voor grote projecten zoals de bouw van je website of online programma, maar ook voor kleinere zaken waar je zelf niet helemaal uitkomt. Misschien heb je namelijk al een mooie WordPress website, maar wil het niet lukken die ene plugin te installeren, of wil je bepaalde koppelingen maken maar heb je daar net de technische kennis niet voor. Ook kan het zijn dat je iets aan je website wilt toevoegen, zoals een fotogalerij of mooie social media knoppen, maar je simpelweg niet weet welke plugin je daarvoor het beste kunt gebruiken. Ik weet ongetwijfeld precies wat je daarvoor nodig hebt en hoe je dat implementeert.

Om mij voor deze relatief kleine klusjes in te huren koop je een strippenkaart in mijn webshop. Daarmee kun je 10 x 10 minuten hulp krijgen, op welke manier dan ook. Ik kan een probleem voor je uit handen nemen maar je ook via Skype uitleggen hoe je het voortaan zelf doet. Hulp op afstand dus, precies zoals jij het wenst. Daarmee kun je eindelijk al die kleine dingen aan je website aanpakken zonder dat er een grote investering voor nodig is. Deze kleine aanpassingen maken vaak een groot verschil, stel ze dus niet langer uit!

Wil je liever een nieuwe website op maat laten maken? Dan is de optie Hulp op Maat meer geschikt voor jou. Contacteer me gerust voor meer informatie en een passende offerte voor jouw nieuwe WordPress website.