De beste wensen voor 2020! Ik hoop dat 2020 een mooi jaar gaat worden voor jou en natuurlijk je onderneming.

Ik heb vanmorgen mijn BTW nummer aangepast op mijn website en in mijn administratie programma. Ik gebruik MoneyBird voor mijn administratie, hele fijne tool! Ik opende MoneyBird en zag dat mijn facturen, inkomende facturen en offertes leeg waren. Leeg! Het voelt een beetje alsof je helemaal opnieuw kan beginnen. Een leeg boek waarvan je de pagina’s weer kan vullen.

Ik houd van opruimen, opschonen en alles weer fris starten in het nieuwe jaar. Hierbij gebruik ik fijne tools die ik graag met je deel!

Handige tools om te gebruiken

Dit zijn tools die het jou het komend jaar makkelijker gaan maken om te ondernemen.

  • Deze heb ik stiekem al genoemd: MoneyBird. Ik vind MoneyBird heel fijn werken. Je kunt jouw boekhouder toegang geven. Mollie koppelen, zodat jouw klanten via een iDeallink kunnen betalen. MoneyBird kan ook gekoppeld worden aan jouw WooCommerce webshop. Op het moment dat jouw klant iets koopt ontvangt hij/zij direct een factuur en staat het ook gelijk in jouw administratie.
  • Notion. Notion is een hele fijne app om notities te maken. Je kunt een handige structuur neerzetten waardoor alles heel overzichtelijk wordt (houd ik van!). Er zijn veel mogelijkheden om bijvoorbeeld tabellen, lijsten en zelfs een agenda overzicht te maken. Notion heeft ook een app, dus je hebt je notities altijd bij de hand.
  • ActiveCampaign/Mailblue voor je e-mailmarketing. Ik krijg nog regelmatig de vraag waarom ActiveCampaign/Mailblue fijner werkt dan MailChimp. De automatiseringen die je kunt maken in ActiveCampaign/Mailblue zijn erg uitgebreid en hiermee kan je jouw klanten automatisch opvolgen. Ook kun je dit koppelen aan jouw WooCommerce webshop. Een klant krijgt dan na de verkoop niet alleen een factuur, maar ook een mail van jou. Zonder dat jij er iets voor hoeft te doen! Lekker toch?!

 

Het artikel dat je gelezen hebt komt uit een mail die verstuurd is aan degene die op mijn maillijst staan. Wil je ook maandelijks tips van mij ontvangen?