Yes, wat gaaf dat je op mijn website bent. Zoals je ziet (of je hebt mijn vorige design niet gezien, kan natuurlijk ook) is het geheel anders geworden. Een nieuw design, met de frisse kleuren uit mijn logo. Ik had dit niet alleen kunnen doen. Ik wil hierbij Iris heel erg bedanken voor haar designer-oog. Zonder jou was het nooit zo mooi geworden.

CMD

Het leuke is dat Iris en ik elkaar zeven jaar geleden leerden kennen bij de opleiding CMD aan de Hogeschool van Amsterdam. Onze hele studententijd trokken we met elkaar op. Toen was al duidelijk dat Iris zich meer richtte op design en ik meer op techniek. Nu is dat weer zo mooi terug te zien op mijn website. Ik ben heel dankbaar voor onze vriendschap en onze mooie samenwerkingen.

Terug naar mijn website

Goed, even terug. Niet alleen het design van mijn website is veranderd; ook mijn werkwijze. Mijn werkwijze is een belangrijk onderdeel van mijn contact met klanten. Als deze werkwijze jou aanspreekt weet ik zeker dat wij heel fijn gaan samenwerken. Ik wil niet ‘gewoon’ even een klusje voor je klaren. Ik wil dat we samen nadenken hoe we dit het beste kunnen doen en hoe het écht bij jouw bedrijf gaat passen. Hoe we dit samen kunnen doen, dat lees je hier.

Helemaal passend

Yes, wat word ik blij van deze website. Hij past bij mij; qua uitstraling, qua content en qua technieken. Ik word er blij van en heb ontzettend zin om nog meer ondernemers blij te maken met een website die helemaal passend is.