Podcasts luisteren, ik houd ervan. Het fijne aan podcasts is dat je het kunt luisteren terwijl je onderweg bent; het het ov, lopend of in de auto. Ook luister ik het heel graag onder de douche (mijn telefoon ligt er overigens dan gewoon naast natuurlijk :p). Op dagen dat ik thuis werk sta ik lekker vroeg op en luister ik tijdens mijn ochtendritueel een fijne podcast; heerlijk wakker worden vind ik dat.

Video of Podcast?

Ik merk dat ik bij het kijken van video’s vaak inkak, maar bij het luisteren van podcasts krijg ik juist energie en inspiratie. Ik weet ook niet precies waardoor dat komt. Maar goed om voor mezelf te weten.

Dan moet je natuurlijk wel goede podcasts luisteren. Ik moet zeggen dat ik best vaak switch. Dan ben ik iemand zat en verwijder ik hem uit mijn lijst. Maar ik heb zeker een paar all time favorites die ik met je ga delen in willekeurige volgorde.

Zakelijke/mindset podcasts:

  • 100% inspiratie podcast
  • Master your mindset podcast
  • Ik weet het ook niet
  • De Zarayda podcast
  • Transformatie podcast

Tech podcasts:

  • Een podcast over media 

Entertainment/nieuws/tja ik weet niet hoe ik het moet noemen: 

  • Man man man, de podcast
  • Pole position podcast 
  • Damn, Honey
  • De Jortcast

Ik ben heel benieuwd welke podcast ik volgens jou écht mis! Ik word graag geïnspireerd om weer andere podcasts te luisteren!