11 december ben ik jarig. Ik wil mijn verjaardag graag met jou vieren! Ik deel daarom in de maand december graag cadeaus uit!

Facebookberichten zijn belangrijk voor jouw bedrijf. Teksten met designs die bij jouw huisstijl passen. Hoe maak je nu jouw designs?

Ik kan voor jou berichtdesigns maken die perfect aansluiten bij de look & feel van jouw bedrijf. Jouw Facebookpagina wordt elke week voorzien van nieuwe berichten. Dit houdt in dat ik jouw berichten inplan en bekijk wat bij jouw doelgroep past, ik kijk waar jouw bedrijf mee kan scoren. Alles in samenwerking en overleg met jou!

Normaal betaal je €150,- excl BTW per maand, maar omdat december mijn verjaardagsmaand is wil ik jou aanbieden om jouw Facebookpagina een extra boost te geven!

Drie maanden lang €70,- excl BTW per maand!

Wil jij graag leuke nieuwe Facebookdesigns voor jouw bedrijfspagina maar wil je niet dat ik jouw Facebookpagina beheer? Dan heb ik ook iets voor jou!

In december bied ik jou één omslagfoto voor jouw Facebookpagina en 10 berichtdesigns voor €75,- excl BTW.
Na december zal de normale prijs van €200,- excl BTW weer gelden.

Voor meer informatie over de pakketten kun je hier een kijkje nemen.

Ik hoor het heel graag van je als ik jou kan helpen met jouw Facebookpagina. Ik heb heel veel zin om voor jou aan de slag te gaan!

Ik wens je alvast een mooie decembermaand toe!
Miranda