Over Lanne

Lanne is Levensliefhebber ten top! Na een lange tijd van ziekte, struggelen met (hoge) verwachtingen en niet goed weten hoe nu verder, volgde een periode van ontdekken. Ontdekken wie ze echt was, wat ze echt wilde, wat haar blij maakt en hoe zij het Leven liefheeft.

Dat, in combinatie met een verhuizing naar Stockholm, maakte van de Lanne die werkte als logopedist op een school voor dove- en slechthorende kinderen met een verstandelijk beperking, de Lanne die nu al haar kennis en ervaring deelt om anderen te inspireren en de Levensliefhebber te worden die zij zijn. Middels haar blogs, waarin zij al jaren haar eerlijke verhalen, struggles en inzichten deelt, maar ook via haar trainingen, workshops en social media kanalen. Een echte coach in Levensliefhebben voor jonge vrouwen die meer uit zichzelf en het Leven willen halen.

Check Lanne haar website: www.yournewtoday.nl.

Waardoor past jouw website zo goed bij jouw bedrijf?

Mijn website laat echt zien wie ik ben en waar ik voor sta. Omdat ik altijd in ontwikkeling ben, vind ik het fijn dat ik mijn website zelf kan aanpassen en veranderen. Zo zorg ik dat ik naast mijn uitingen op Social Media en mijn blogs, mensen mij ook leren kennen via mijn website.

Door met het WordPress thema Divi te werken kan ik super gemakkelijk zelf mijn site aanpassen en meteen zien hoe het eruit ziet. Werkt voor mij superfijn zonder dat ik veel af weet van website bouwen 😊

Welke werkzaamheden neemt jouw website jou uit handen?

Mijn maillijst groeit dankzij de popups en opt-in mogelijkheden op mijn website. Maar ook de verkoop van mijn intentiekaartjes, eBook en coachingssessies/ training verloopt helemaal automatisch. Dat scheelt een hoop tijd en energie. En mensen weten me gemakkelijk te bereiken doordat ik ze veel mogelijkheden biedt op mijn website om me te mailen voor contact, vragen en een gratis intake.

Hoe trots ben je op je website?

Heel trots! Ik vind dat het mooi aansluit bij wie ik ben en wat ik uit wil stralen met mijn diensten. Ik ben er trots op dat ik zoveel zelf heb weten te doen met een beetje hulp van anderen. Ik ben er ook heel trots op dat ik de website regelmatig aanpas, zowel de teksten als de ‘looks’. Omdat ik geloof dat een website iets is dat met jou en je bedrijf mee mag groeien. 😃

Hoe vaak plaats je een blogartikel?

Dat doe ik soms 2x per week, soms 1x per week, soms een tijdje niet en soms meer. Ik pas dat echt aan, aan mijn inspiratie en mijn behoefte om dingen te delen via blogs. Ik geloof meer in delen vanuit inspiratie, dan vanuit een ‘moeten’ voor een vast patroon. Ik geloof heus dat consistentie belangrijk is in het ondernemerschap, maar voor mij werkt het zo fijn. 😉

Heb je vragen naar aanleiding van het interview of wil je reageren? Stuur mij een berichtje via Instagram of een mailtje naar miranda@mediabear.nl. Heb jij (of ken je iemand met) een toffe website en wil je ook in deze interview reeks, superleuk; stuur je mij een berichtje?