Over Stephanie

Stephanie heeft mij laatst heel fijn geholpen met het opstellen van mijn privacyverklaring en mijn algemene voorwaarden. Ben je nog op zoek naar iemand die dit fijn voor jou kan doen? Stephanie is jouw vrouw!

Stephanie zegt zelf; “Als je mij zou vragen waar je mij voor kunt wakker maken zou ik eerst zeggen pizza en daarna een juridisch probleem oplossen. Dit is de reden waarom ik mijn juridisch adviesbureau heb opgericht. Ik wil het allerliefst mensen helpen bij een juridische vraag of een probleem. Mijn uitgangspunt is problemen voorkomen en dus de rechter vermijden. Ik wil graag met mensen in gesprek gaan en luisteren naar hun probleem en samen kijken een oplossing.”

Check de website van Stephanie: Slimjuridischadvies.nl.

Waarom heb je voor een WordPress website gekozen?

WordPress vind ik overzichtelijk. Zonder dat ik ook maar enig verstand heb van het bouwen of ontwikkelen van een website kan ik zelf aanpassingen maken in kleur, icoontjes, tekst, het plaatsen van blogs; de mogelijkheden zijn oneindig.

Nu moet ik wel toegeven dat mijn broertje de website voor mij heeft ontwikkeld en ik daardoor veel invloed heb gehad op hoe ik wilde dat bepaalde pagina’s eruitzagen. Ook de achterkant waar ik zelf in kan werken heeft hij zodanig opgezet dat ik zelf aanpassingen kan maken. Super handig natuurlijk!

Op welk gedeelte van je website ben je het meest trots?

Ik ben het meest trots op de werkwijze pagina. Mijn werkwijze is wat mijn bedrijf uniek maakt. Op deze pagina kan ik precies uitleggen hoe ik werk en wat de klant kan verwachten. Ook door de stappen met nummers is het overzicht nog duidelijker (en hoe tof is het lijntje wat inkleurt als je door de stappen heen scrolt!). De icoontjes die bij de stappen staan zorgen ervoor dat je zelfs zonder de tekst te lezen al een idee hebt hoe ik werk.

Welke werkzaamheden neemt jouw website voor je uithanden?

Mijn website is mijn visitekaartje geworden. Daarnaast is mijn website mijn marketingmiddel. Ik maak geen gebruik van nieuwsbrieven of gratis weggevers. Ik schrijf blogs met daarin informatie (dit ligt momenteel wel stil door mijn zwangerschap). Deze blogs zorgen ervoor dat potentiele klanten mij vinden doordat ze op bepaalde onderwerpen zoeken.

Waarom past dit design zo goed bij jou en jouw bedrijf?

Zoals ik al eerder schreef heeft mijn broertje de website ontwikkeld. We hebben veel contact gehad over mijn kernwaarden, wat ik wil uitstralen en hoe ik wil dat mijn klanten mij zien. Hij heeft het onderzoek gedaan en heeft gekeken wat het beste past bij mijn bedrijf.

De website is overzichtelijk een geeft goed weer wat ik doe zonder dat het stoffig en suf overkomt. Juridische dingen worden vaak als stoffig en suf gezien. Het design maakt het juist luchtig en misschien zelfs wel leuk!

Daarnaast is een belangrijk onderdeel van mijn website de blogpagina. Deze is dan ook zo ontworpen dat het wederom overzichtelijk is voor potentiele klanten.

Hoe vaak plaats je een blogartikel? Hoe doe je dit het liefst? Door te plannen of spontaan te schrijven?

Ik plaats normaal gesproken elke week 1 blog en probeer de onderwerpen af te wisselen. Voor het plaatsen van de blog heb ik een vaste dag. Dit zorgt ervoor dat ik het ook vooruit kan plannen voor mijn social media om mijn volgers op de hoogte te brengen van de nieuwe blog.

Ik heb een lijst met onderwerpen die ik in het voren heb bedacht of ik kijk naar actuele onderwerpen. Ook heb ik een lijst met vragen van klanten. Hierdoor heb ik altijd onderwerpen waarover ik kan schrijven. Toch probeer ik het schrijven zo spontaan mogelijk te doen, anders wordt het al gauw een zaai en stoffig stuk. Juridische onderwerpen zijn natuurlijk niet het allerleukste en als ik spontaan een blog schrijf leest het vaak lekker weg.

Heb je vragen naar aanleiding van het interview of wil je reageren? Stuur mij een berichtje via Instagram of een mailtje naar miranda@mediabear.nl. Heb jij (of ken je iemand met) een toffe website en wil je ook in deze interview reeks, superleuk; stuur je mij een berichtje?