Over Nienke

Nadat Nienke de webwinkel Dreamkey Design succesvol had opgebouwd, voelde zij dat er meer was. Ze voelde dat het tijd was om zichzelf op nummer één te zetten. Om te gaan genieten en doen wat haar echt gelukkig maakt.

“Ik heb geleerd mijn droomleven te creëren. Wie ben ik werkelijk, waar word ik gelukkig van en wat vind ik echt belangrijk? Met Dreamkey Life wil ik anderen inspireren dit ook te doen. Want ik geloof erin dat als je doet wat echt vanuit jezelf komt, je pas echt ultiem gelukkig kunt zijn.”, aldus Nienke.

Check de website van Nienke: www.dreamkeylife.nl.

Waarom heb je voor een WordPress website gekozen?

Omdat er via WordPress vrij veel mogelijk is, ik er al een beetje ervaring mee had vanwege mijn blog. Wat ook mee speelde is dat ik al een mooi WordPress thema had gevonden. Aangezien die voor WordPress is gemaakt, was de keuze makkelijk. 😉

Waarom past dit design zo goed bij jou en jouw bedrijf?

Qua uitstraling past het perfect bij Dreamkey. Voor mij is het visuele plaatje heel belangrijk, het moet er mooi stylish uit zien en vooral vrouwen aanspreken.

Wat heb je zelf aan je website gebouwd?

Niet zo veel, ik heb een webbouwer ingeschakeld om de WordPress thema om te bouwen zoals ik dat wil, dus ook inclusief membership.

Welke werkzaamheden neemt jouw website voor je uit handen?

Ik vind de website vooral ideaal zodat ik er heel mijn concept ik kan uitleggen. Maar ik kan ook echt mezelf laten zien door middel van blogs en video’s. Een website is heel toegankelijk en een makkelijke manier om veel mensen te inspireren.

Hoevaak plaats je een blogartikel? Hoe doe je dit het liefst; door te plannen of spontaan te schrijven?

Ik schrijf nu een blog als ik inspiratie heb en plan deze dan in op een moment dat het goed uit komt. Soms kan ik 3 blogs op een dag schrijven en soms heb ik een tijdje geen inspiratie. 😉

Heb je vragen naar aanleiding van het interview of wil je reageren? Stuur mij een berichtje via Instagram of een mailtje naar miranda@mediabear.nl. Heb jij (of ken je iemand met) een toffe website en wil je ook in deze interview reeks, superleuk; stuur je mij een berichtje?