Wat was dit leuk! Afgelopen 1 t/m 10 februari heb ik voor het eerst een Challenge georganiseerd op Facebook. Mensen konden zich gratis inschrijven voor de Challenge en lid worden van de besloten Facebookgroep. De Facebookgroep was de plek waar het gebeurde. Om de dag stond er een instructievideo met een opdracht klaar waar de deelnemers mee aan de slag konden.

Video’s

De video’s waren erg leuk om te maken. Ik hou van het opnemen en bewerken van de video’s. Ik neem eerst het beeld op, deze beelden bewerkt ik dan meteen tot een mooi resultaat. Als ik tevreden ben over de beelden ga ik aan de slag met het geluid. Ik spreek in wat er op de beelden te zien is en wat ik wil vertellen over het onderwerp. Als dit opgenomen is zet ik alles onder elkaar, een mooie intro vooraf en klaar is Miranda.

Facebookgroep

Dit vond ik denk ik het leukste van de Challenge. Wat een heerlijke sfeer, wat een enthousiasme, ontstond er in de Facebookgroep. De deelnemers hielpen elkaar, gaven elkaar complimenten en stelde vragen aan mij. Elke keer als er onder de instructievideo’s gereageerd werd met een mooi design gaf ik daar feedback op. Met de dag zag ik de designs uitgebreider, mooier en professioneler worden. Prachtig om te zien!

Komt er nog een Challenge?

Zeker weten! De Canva Challenge gaat zeker terug komen. Ik zie dat de deelnemers echt iets aan de Challenge hebben gehad. Zoals deze lieve woorden van Sheryll Westra:

Ik heb onlangs met veel plezier meegedaan aan de Canva Challenge. Canva wordt veel gebruikt en ik was al langere tijd aan het stuntelen met het systeem. Door de duidelijke en zeer goed opgezette challenge van Miranda kan ik nu lezen en schrijven met Canva. Ik kan iedereen aanraden om mee te doen aan de volgende challenge of de hulp in te roepen van Miranda. Miranda is een leuke dame die je veel inspiratie kan geven op het gebied van vormgeving. Groet, Sheryll Westra (Start on Monday)

Dit is waar ik het voor doe! De ondernemer die heel graag iets van zijn eigen online design wilt maken, maar niet goed weet hoe. Ik wil deze ondernemer de inspiratie en motivatie geven om door te gaan, zelf aan de slag te gaan en er vooral heel veel plezier in te hebben! Plezier en creativiteit zijn de sleutelwoorden.

En nu?

Nu ben ik heel druk bezig met de Media Bear Community. De Media Bear Community gaat verder waar de Canva Challenge is gestopt. Eén community met alle informatie voor jouw social media kanalen, blog en WordPress website. Elke maand nieuwe video’s, opdrachten, ideeën en werkbladen om de beste online uitstraling van jouw bedrijf te creëren. Net als bij de Canva Challenge geef ik de instructies, de inspiratie en de motivatie waarna je zelf aan de slag kunt met jouw online design.

Openingsactie

Schrijf je voor 20 februari in voor de Media Bear Community en je bent tot 30 maart lid voor €1,00 inclusief BTW. Na 20 februari geldt de reguliere prijs van €20,- per maand inclusief BTW. Wil je lekker rondkijken in de Community? Kijken welke onderwerpen aan bod gaan komen? Schrijf je dan nu in.